Multen amb 20.000 euros un hotel del Grup Platja Sol per vendre més places de les quals disposa


Actualizado 30/7/2010 20:26:43 CET

EIVISSA, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Consell Insular d'Eivissa ha acordat avui imposar una sanció de 20.000 euros a la direcció de l'hotel Marítim, situat al passeig de ses Figueretes i pertanyent a la cadena Grup Platja Sol (GPS), per reservar més places de les quals disposa.

La màxima institució eivissenca també ha imposat una multa de 600 euros a aquest establiment per no exhibir les llistes de preus en la seva recepció, als passadissos o en les habitacions.

Els comptes de GPS han estat objecte d'investigació per part d'Agència Tributària i per la Fiscalia Anticorrupció.

El llavors administrador de l'empresa, Fernando Ferré Cardó (66 anys), va ingressar a la presó el passat 1 de juny amb una fiança civil de 80 milions d'euros (que després s'ha reduït a 30) imputat per delictes de frau fiscal per un import de 14 milions d'euros, frau a la Seguretat Social i contra els drets dels treballadors per haver-los sotmès a condicions laborals irregulars.

Després de la seva entrada a la presó, el jutge va nomenar a un administrador perquè es fes càrrec de la cadena hotelera, la més gran de les Pitiüses amb 58 hotels i unes 17.000 llits, al voltant del 20 % de les places turístiques de l'illa.

Ferré Va cardar va sortir de la presó l'1 de juliol. El magistrat li ha prohibit acostar-se fins a les seves empreses o posar-se en contacte amb els seus responsables.