La policia acordona el bulevard de Peguera (Mallorca) després d'un fals avís de bomba


Actualizado 24/8/2010 21:01:49 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Ago. (EUROPA PRESS) -

Agents policials han acordonat aquesta tarda el bulevard de Peguera, pertanyent al terme municipal de Calvià (Mallorca) després que un establiment de la zona rebés un avís de bomba que finalment ha resultat ser fals, segons han informat a Europa Press fonts de Delegació del Govern.

Fins al lloc s'han desplaçat efectius dels Tedax i dels serveis d'informació que han acordonat la zona i verificat que es tractava d'una falsa alarma al no haver trobat artefacte explosiu algun, després de la qual cosa ha estat aixecat el cordó policial.

Tot i això, els agents encara romanen al lloc, on han acudit de seguida també efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil.

Precisament, el 30 de juliol de l'any passat ETA va perpetrar un atemptat en Palmanova, ubicada també a Calvià, en què varen morir dos joves agents de l'Institut Armat després d'explotar la bomba adossada situada en els baixos del seu vehicle.

Els terroristes van activar amb un comandament a distància la bomba adossada col·locada en els baixos d'un vehicle de la Guàrdia Civil minuts després que ho deixés un brigada i ho agafessin dos joves agents de la Guàrdia Civil amb la finalitat de portar-lo a un garatge per a una revisió de manteniment.