La Policia desmantella un dels principals punts de venda de cocaïna de Ciutadella i deté a 7 persones


Actualizado 29/9/2010 18:55:17 CET

MENORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Brigada de policia Judicial de la Comissaria Local de Maó ha desmantellat un dels principals punts de venda de cocaïna a Ciutadella i ha detingut a set persones per un delicte de tràfic de drogues, totes elles residents a la ciutat de Ponent, segons han informat aquest dimecres des del Cos Nacional de Policia.

Durant l'actuació policial, anomenada 'Ball', s'han portat a terme set registres domiciliaris a Ciutadella, on s'han intervingut diverses quantitats de cocaïna, haixix, marihuana i èxtasis, així com efectes i estris per a la distribució de la droga, dos vehicles, material de telefonia mòbil i informàtic i aproximadament 9.000 euros en efectiu.

Les investigacions policials es van iniciar fa més d'un any quan es va tenir coneixement que el responsable d'un conegut club de contactes de la població utilitzava l'establiment per a la venda de cocaïna.

Després d'una investigació policial es va determinar la persona que proveïa de la substància a l'encarregat de l'establiment.

Alhora, es va aconseguir identificar a altres persones a les quals el subministrador proveïa cocaïna per a la seva posterior venda "a la menuda". També es va comprovar que un dels principals implicats en l'operació 'Boxer', portada a terme fa poc i en què es va procedir a la intervenció de més de 3.630 grams de cocaïna, mantenia una estreta relació de col·laboració en el tràfic d'estupefaents amb un dels detinguts a Menorca. L'operació continua oberta i no es descarten més detencions.