El Teatre Principal de Palma organitza les proves d'accés al Cor que es portaran a terme demà i els dia 20, 26 i 27


Actualizado 18/9/2008 19:57:39 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

El Teatre Principal de Palma ha organitzat, com cada any, les proves d'accés per a tots aquells interessats a formar part dels diferents cors del teatre, tant els titulars com per als filials.

Segons un comunicat, les proves per poder entrar al Cor del Teatre Principal es portaran a terme demà i el pròxim dia 26 de setembre a les 19.00 hores i dissabte dia 20 i 27 a les 10.00 hores. El requisit per entrar en aquesta formació és tenir, com a mínim, 18 anys.

Així, els cors filials, és a dir els 'Petitons', Infantil i Juvenil, faran les seves proves corresponents els pròxims dies 20 i 27 de setembre, a partir de les 10.00 hores. L'edat mínima per poder entrar en les esmentades categories és de cinc anys.

Totes les proves es faran al teatre Principal i l'accés al mateix serà per la Costa del Teatre. Els interessats han de portar una fotografia carnet i els més grans de 18 anys el Document Nacional d'Identitat (DNI).

D'altra banda, el Teatre Principal està preparant els actes per celebrar el XXV aniversari de la fundació del Cor. Per aquest motiu, vol invitar a tots aquells 'cantaires' que van ser membres del Cor a participar en el concert commemoratiu que tindrà lloc dissabte que ve, dia 25 d'octubre.