Tècnics del Consell d'Eivissa atendran individualment en cada municipi els dubtes dels ciutadans sobre el PTI


Actualizado 29/9/2010 19:04:07 CET

EIVISSA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

El Consell d'Eivissa ha posat a l'abast dels ciutadans un servei d'atenció i informació sobre la modificació del Pla Territorial Insular (PTI). Tècnics de la Conselleria insular de Política Territorial es desplaçaran als diferents ajuntaments de l'illa per atendre les consultes que individualment formulin els ciutadans.

En aquestes consultes, les persones interessades podran conèixer al detall com afecta la modificació del PTI a les seves finques i propietats.

Aquest servei es portarà a terme entre les 9.00 i les 14.00 hores a Sant Joan de Labritja (4 i 5 d'octubre); Sant Josep de sa Talaia (6 i 7 d'octubre); Sant Antoni de Portmany (8 i 13 d'octubre) i Santa Eulària des Riu (14 i 15 d'octubre).

Des de la màxima institució eivissenca recomanen que les persones interessades portin un mapa de situació de l'àmbit sobre el qual es vol preguntar, o bé que coneguin el polígon i la parcel·la cadastrals.

Aquest servei d'informació es complementa amb el d'atenció que, amb aquest mateix objectiu, funciona a la seu de la institució. A més, per agilitar aquesta prestació, les persones que estiguin interessades podran sol·licitar una cita prèvia trucant al número de telèfon 971 19 55 46.

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ja ha publicat l'acord del ple del Consell d'Eivissa, de la sessió del 30 de juliol del 2010, mitjançant el qual es va acordar l'aprovació inicial de la modificació del PTI i l'obertura del tràmit d'informació pública per a un període de dos mesos.

Alhora i per facilitar la participació pública en l'elaboració del document, està previst que el ple que es farà aquest divendres aprovi una ampliació del termini d'al·legacions en 15 dies naturals, per la qual cosa, el període d'exposició pública no s'acabarà fins a les 20.00 hores del pròxim 18 d'octubre.

La posada en marxa del servei d'informació del Consell porta a terme després que el conseller insular de Política Territorial, Miquel Ramon, critiqués públicament la setmana passada el que va qualificar com "campanya de mentides" del Partit Popular, formació que ha celebrada en aquests últims dies diverses reunions en tots els municipis de l'illa per recollir opinions i propostes dels afectats per la reforma del planejament.