El termini de presentació de sol·licituds a l'II Premi de Fotoperiodisme de les Balears finalitza el 9 d'agost


Actualizado 6/8/2010 19:47:38 CET

PALMA DE MALLORCA, 6 Ago. (EUROPA PRESS) -

El termini de presentació de sol·licituds al II Premi de Fotoperiodisme de les Balears, que ha convocat el Govern a través de la Direcció General de Comunicació, finalitza el 9 d'agost.

El Govern ha assenyalat en un comunicat que l'objectiu d'aquest premi, les bases del qual estan publicades en el BOIB del 22 de juliol del 2010, és conèixer, reconèixer i premiar la tasca dels reporters gràfics professionals que estan en actiu en algun mitjà de comunicació de les Illes Balears.

El guardó també busca difondre i promoure imatges fotogràfiques de caràcter periodístic que mostrin sensibilitat i interès per l'entorn a Balears.

En total, s'han previst cinc premis dotats econòmicament de 6.000 euros per al primer, 5.000 euros per al segon, 4.000 per al tercer, 3.000 per al quart i 2.000 euros per al cinquè classificat. Les fotografies premiades formaran part, durant l'any 2010, d'una exposició itinerant sobre la tasca del fotoperiodisme a Balears i d'un catàleg fotogràfic.

Les fotografies han d'haver estat fetes al llarg del 2009. Poden ser inèdites o haver estat publicades. Si es tracta de reportatges fotogràfics iniciats abans, han d'haver estat completats durant el 2009.