Thomàs reitera que el Govern no pot assumir els 5 milions d'euros més que reclama el SMLB


Actualizado 24/4/2008 14:29:48 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 d'abril (EUROPA PRESS)

El Conseller de Salut i Consum, Vicens Thomàs, va advertir avui que la conjuntura econòmica de l'Administració autonòmica no pot assumir els cinc milions d'euros que reclama el Sindicat Mèdic Lliure de les Balears, perquè, segons va dir, el Govern té un pressupost per proporcionar atenció sanitària als ciutadans, que no pot desviar per atendre reclamacions econòmiques que estan "per sobre" del 60% de la proposta ja efectuada.

En declaracions als mitjans, Thomàs va respondre així a la petició realitzada pel SMLB, que demana una partida de cinc milions més els vuit milions d'euros als quals ja s'ha compromès l'Ib-Salut. Thomàs va advertir que amb aquest tipus de reclamacions salarials serà "molt difícil" arribar a acord.

D'altra banda, el conseller va avançar que el seguiment de la vaga aquest dijous està sent semblant al dels dos dies anteriors, i alhora va aprofitar per reiterar les seves disculpes als ciutadans pels danys que s'estan causant en consultes externes i al deixar de fer-se determinades intervencions quirúrgiques.