'Time Out Barcelona' publica un suplement especial sobre Eivissa


Actualizado 2/7/2009 19:17:35 CET

EIVISSA, 02 de jul. (EUROPA PRESS)

La revista d'oci i cultura 'Time Out Barcelona' publica avui un suplement de 24 pàgines dedicat a l'illa en el qual es recull tota la informació per a l'estiu 2009, amb recomanacions sobre platges, xiringuitos, restaurants, botigues, bars, oci nocturn i allotjaments.

En la publicació d'aquest suplement ha col·laborat la Fundació per a la Promoció Turística d'Eivissa. Escrit en català pel periodista eivissenc Joan Lluís Ferrer, el reportatge explica que "si voleu fugir de tot, Eivissa és el lloc ideal" i fa un extens recorregut per totes les possibilitats que brinda l'illa, des de la pau i la calma del mig rural, passant per la seductora gastronomia, sense oblidar la trepidant marxa nocturna.

Un conjunt de sorpreses, que segons consta en el text, "els esperen molt a prop". Acompanyat de nombroses fotografies, dades útils i mapes, el reportatge ofereix una guia molt completa que inclou l'agenda cultural de l'illa per als mesos de juliol i agost, segons van concretar des del Consell Insular d'Eivissa.

'Time Out Barcelona' té 79.615 lectors mensuals, segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, de juny del 2009.

Aquesta guia es distribueix gratuïtament juntament amb la revista a Barcelona i àrea metropolitana i altres punts de venda.El passat 11 de juny la revista 'Time Out Barcelona' va renovar la seva imatge i està en una nova fase d'expansió.

Des d'aquest mes de juliol, a més, es posa en marxa el portal Timeout for visiters 2009. 'Time Out Barcelona' va néixer el gener del 2008. Editada per la cooperativa Sàpiens Publicacionsn(Sàpiens, Descobrir Cuina, Descobrir Catalunya i Lonely Planet Magazín) és la primera capçalera a Espanya de la marca internacional 'Time Out', nascuda a Londres fa 40 anys i referent en les principals ciutats del món entre les revistes d'oci, cultura i entreteniment.

Actualment, hi ha més de 20 capçaleres 'd'Estafi Out' en el món, com Londres, Nova York, Chicago, Lisboa, Delhi, Hong Kong o Amsterdam.