Un total de 43 treballadors de Serveis Ferroviaris de Mallorca secunden a la vaga


Actualizado 20/7/2009 20:40:55 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Jul. (EUROPA PRESS) -

Segons dades que la direcció de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) té fins ara, un total de 43 treballadors han seguit la vaga convocada avui pel Comitè d'Empresa, que sol·licita una millora de les mesures de seguretat i l'augment de la plantilla de l'empresa.

En un comunicat, el Govern ha destacat que fins ara els serveis mínims que el Consorci de Transports de Mallorca ha disposat per cobrir el servei públic s'estan complint amb tota normalitat.

La Conselleria de Mobilitat ha decretat uns serveis mínims del 50% que cobriran sobretot les hores puntes, amb l'objectiu que els ciutadans puguin acudir a les seves destinacions sense grans retards.

Per la seva banda, el servei de metro tindrà una freqüència de 45 minuts entre les 7.00 hores i les 20.30 hores, mentre que entre les 20.30 i les 21.52 hores la freqüència serà de 60 minuts.

Així, els representants sindicals i la gerència de SFM han mantingut diverses trobades -'última divendres passat- que han acabat totes elles en fracassos, després que no s'aconseguís superar el principal escull de la negociació que radica en la contractació de 10 mecànics més, que s'afegirien als sis que s'incorporaran aquesta setmana, segons ha indicat el president del Comitè, Alejandro Hoyas.