El 85% del transport discrecional està operant, segons la Federació Empresarial Balear del Transport


Actualizado 29/9/2010 19:00:29 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

El 85 % del transport discrecional de viatgers per carreretera, autocars que transporten als turistes, estan operant, segons la Federació Empresarial Balear del Transport. El seu gerent, Salvador Servera, ha informat a Europa Press, que només un 15 % dels treballadors d'aquest servei ha secundat la vaga.

Servera ha assegurat que el servei de transport escolar s'ha cobert totalment en el que es refereix a les entrades als col·legis i instituts el dia d'avui.

Així, també ha explicat que la federació ha complert amb el seu objectiu de cobrir el servei de tots els clients de transport discrecional d'autocars, així com els serveis sol·licitats per les agències de viatges i operadors turístics, entrades i sortides a hotels i aeroport.

Pel que fa al subministrament de mercaderies, l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) ha informat que els punts de venda estan proveïts com qualsevol dia.

Tot i això, han apreciat un important descens de la mobilitat dels clients, alguna cosa que està afectant negativament al volum de vendes. Sobre aquesta qüestió, Pimeco ha assenyalat que els més perjudicats van a ser els petits comerços perquè considera que no es podrà recuperar el descens en les vendes.