Els hotelers de Mallorca constaten un nul seguiment de la jornada de vaga general en els seus establiments


Actualizado 29/9/2010 19:01:38 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ha constatat un "nul o molt baix" seguiment de la jornada de vaga general en els establiments hotelers situats en les diferents zones turístiques de l'illa.

Segons la informació recollida per les associacions, les empreses associades i les principals cadenes hoteleres, el percentatge de treballadors que no ha acudit avui al seu lloc de treball ha estat només de l'1 %, ja que una "aclaparadora majoria" dels treballadors d'hostaleria ha treballat amb normalitat i no ha secundat les aturades.

A més, la FEHM ha remarcat en un comunicat que no té constància d'incidents destacables, així com que aquesta protesta els hi hagi ocasionat algun tipus de perjudici als hostes dels hotels. "Totes les operacions s'han realitzat amb absoluta normalitat", han destacat.

La Federació ha qualificat de "molt positiu" el compromís dels treballadors en aquest "moment turístic que apunta a una lenta volta a la rendibilitat" dels establiments, que produirà una recuperació dels llocs de treball i un augment de la inversió per mantenir la competitivitat de la primera indústria espanyola, ha posat èmfasi.