Els piquets tallen momentàniament la carretera general a Menorca a primera hora del matí


Actualizado 29/9/2010 15:16:48 CET

MENORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

Un grup de piquets van tallar momentàniament a primera hora del matí d'aquest dimecres la carretera general entre Maó i Alaior, a l'altura del centre de distribució de Repsol. L'avís s'ha rebut al voltant de les 8.00 hores i fins al lloc dels fets s'ha desplaçat la Policia Nacional, que ha resolt la incidència sense produir-se cap aldarull.

Durant el matí també s'han registrat corts de trànsit en la Via de Malbújer, davant de l'Hospital Mateu, i a l'Estació d'Autobusos de Maó, tot i que tots dos s'han resolt sense la necessitat d'intervenció policial. Segons fonts del Consell de Menorca, el piquet a l'Estació d'Autobusos ha motivat que les línies urbanes L15, L10 i L11 hagin deixat d'estar operatives a partir de les 9.30 hores.

Alhora, també s'han vist afectades les línies de telèfon fixes de l'Illa. Segons han informat fonts de Telefónica a Europa Press, al voltant de les 6.00 hores s'ha detectat un cort en dos cables de fibra òptica en la línia que hi ha entre Ciutadella i Ferreries.

Des de la companyia asseguren que tan sols tenen constància que l'avaria ha afectat a al voltant de 15.000 usuaris de Ciutadella, tot i que fonts de la Policia Local de Maó han assenyalat que també s'han detectat problemes en les línies telefònica a Maó i Alaior.

Telefónica assegura que l'avaria, que s'ha produït per "causes alienes", s'ha resolt totalment al voltant de les 10 hores.

AENA

D'altra banda, a l'Aeroport de Menorca només han operat quatre dels cinc vols programats fins a les 10 hores, van informar fonts d'AENA a Europa Press.

Per la seva banda, el Consell de Menorca ha destacat la falta d'incidents destacats durant la jornada de vaga en els serveis que ofereix l'administració insular. En aquest sentit, han indicat que els serveis mínims acordats en relació amb el transport públic de viatgers per carretera i els serveis administratius, assistencials i de seguretat s'estan complint al 100 per cent.

Alhora, han apuntat que un 88,5 % dels treballadors de la institució insular han acudit avui a treballar.