L'aeroport de Palma opera 24 vols fins a les 7 hores


Actualizado 29/9/2010 13:31:32 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

Un total de 24 vols han sortit o aterrat a l'aeroport de Palma fins a les 7.00 hores d'aquest dimecres, segons han informat fonts d'AENA a Europa Press, que han detallat que sota els serveis mínims establerts s'han produït un total de 7 connexions amb la Península.

Així, malgrat que es va acordar que avui operarien el 50% dels vols entre la Península i Balears, aquesta matinada han operat deu vols entre l'arxipèlag i diferents punts del territori nacional no previstos en els serveis mínims, segons han assenyalat les mateixes fonts, que han precisat que aquesta desena de vols que han volat al marge dels serveis mínims han estat operats per les companyies Air Berlin, Easy Jet, Ryanair i Lufthansa.

Alhora, un total de set vols entre Balears i aeroports estrangers també han operat fins a les 7.00 hores d'avui saltant-se els serveis mínims. Des d'AENA van recordar que les companyies no estan obligades a complir aquests serveis i que l'aeroport sempre facilitarà l'espai i l'operativitat perquè les connexions que es produeixin.

Des de l'organisme aeronàutic no van poder detallar quants vols hi ha programats aquest dimecres d'aquí als serveis mínims pactats, si bé han indicat que en aquesta matinada algunes companyies aèries encara eren decidint si operarien algunes de les connexions previstes.

Malgrat aquest descens en el trànsit aeri, des d'AENA van subratllar que durant tota la matinada l'ambient a l'aeroport de Son Sant Joan ha estat de "normalitat i tranquil·litat".