L'Associació d'Autònoms del Taxi de Mallorca calcula que més del 90% dels taxistes estan operatius


Actualizado 29/9/2010 15:15:04 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

L'Associació d'Autònoms del Taxi de Mallorca ha assenyalat que més del 90 per cent dels taxistes estan treballant aquest dimecres, ja que, segons ha recordat el seu president, Biel Moragues, un Decret d'Alcaldia signat el passat 22 de setembre ha suspès el torn de descans a 246 taxistes que avui tenien descans obligatori.

Segons ha informat en declaracions a Europa Press, la jornada de vaga general s'està desenvolupant en general amb normalitat. Moragues ha apuntat que al centre els taxistes estan tenint més treball a causa dels serveis mínims de l'Empresa Municipal de Transports (EMT).

De la mateixa manera, des de la Federació Empresarial Balear del Transport, el seu gerent, Salvador Servera, ha afirmat que efectivament la jornada d'aquest dimecres es desenvolupa amb normalitat sense cap incident. Segons els seus càlculs, al voltant de 1.000 taxistes estarien operatius aquest dimecres.

D'altra banda, el president de l'associació dels taxistes ha explicat que a l'aeroport el volum de treball és més o menys el mateix que un dia normal tot i el descens en el nombre de vols. Tot i això, al port de Palma, ha comentat que hi ha hagut un descens d'un 10 per cent a causa que els passatgers dels creuers han estat alertats de la vaga general i molts han decidit quedar-se abordo.