Només el 17% dels 308 treballadors de l'Ajuntament d'Eivissa se sumen a la vaga


Actualizado 29/9/2010 15:17:45 CET

Només tres dels 220 membres del consistori de Sant Antoni secunden l'atur

EIVISSA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

Un total de 54 treballadors, dels 308 treballadors que integren la plantilla de l'Ajuntament d'Eivissa, s'han sumat avui a la vaga general, segons ha informat el consistori.

Aquesta xifra suposa el 17 % del personal total de la Corporació, que, tot i això, ha precisat, les dades no són "exhaustius al cent per cent".

En aquest sentit, des de l'Ajuntament han matisat que cal tenir en compte que alguns departaments tenen torn de matí i tarda, per la qual cosa la incidència de l'atur "podria canviar segons avanç la jornada".

La incidència de la vaga en el que respecta a l'empresa concessionària de neteja, Cespa, ha estat d'un 23 % durant la passada nit i la primera hora del matí, sense que això hagi suposat "problemes greus" per al servei de recollida d'escombraries.

La Corporació municipal ha destacat que aquestes xifres no inclouen a la Policia Local, tenint en compte que els agents no poden sumar-se a una convocatòria d'aquestes característiques.

Mentrestant, el seguiment de l'atur al consistori de Sant Antoni ha estat mínim, ja que només tres dels 220 membres de la platja no han acudit al seu lloc de treball aquest matí.