Pimem posa en marxa un dispositiu per recollir dades de la vaga en les petites i mitjanes empreses


Actualizado 29/9/2010 13:52:53 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) ha organitzat un dispositiu per recollir dades de seguiment i avaluació de la vaga general d'aquest dimecres en les petites i mitjanes empreses de l'illa. Aquestes dades es recolliran des de la seva seu federativa, diversos carrers comercials de Palma, empreses de la Part Forana, zones dels polígons industrials de Palma i pobles, a més del port i l'aeroport.

D'aquesta manera, Pimem estarà en contacte permanent amb els organismes oficials, com la Delegació de Govern o la Conselleria d'Interior, per informar sobre les possibles incidències que es poguessin produir en les empreses a causa dels piquets, segons ha informat en un comunicat.

D'altra banda, Pimem posa a disposició dels empresaris un equip humà i un telèfon especial per a la vaga del 29-S, el 971 460022, per assessorar davant de qualsevol incidència que es produís. Alhora, estarà a disposició dels associats el servei d'Assessorament Jurídic o Laboral per resoldre qualsevol dubte o incidència. Finalment, té el bloc 29-S, creat per informar als associats sobre la convocatòria de vaga general d'aquest dimecres.