Quatre piquets informatius recorren Palma impedint l'activitat comercial


Actualizado 29/9/2010 13:33:56 CET

PALMA DE MALLORCA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

Quatre piquets informatius d'UGT i CCOO recorren des de primera hora del matí els carrers del centre de Palma, a toc de xiulet i pancarta en mà, per a cridar a la ciutadania a secundar la vaga general i impedir que els comerços que es mantenen oberts puguin seguir amb la seva activitat.

El secretari d'Acció Sindical d'UGT, Manuel Pelarda, ha informat a Europa Press que a les 10.00 hores una topada informatiu integrat per entre 200 i 300 persones ha arribat fins al mercat de s'Olivar, a Palma, i està obligant als comerços a tirar el forrellat. Segons ha indicat, molts dels llocs del mercat estan tancats i els que han obert "van a haver de tancar", ha sentenciat.

El piquet també està dissuadint als escassos clients que es troben al centre comercial. Pelarda ha precisat que després d'actuar en s'Olivar, la caravana sindical prosseguirà la marxa pels principals carrers comercials de Palma. Segons ha declarat, no s'han produït incidents de calat i a cada moment efectius de la Policia Local custodien les actuacions dels piquets.

Els piquets han sortit de quatre punts: Plaza España; Plaza de los Panies; Plaza de Cort i Jaume II. Alhora, un piquet ha tancat el carrer Sant Miquel per impedir el trànsit de gent i clients que es dirigeixin a comprar en els pocs comerços oberts.