Un veí d'Inca guanya 35.000 euros amb un cupó de l'Once que ell mateix va compondre


Actualizado 5/5/2008 21:13:55 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 May. (EUROPA PRESS) -

Un veí del municipi mallorquí d'Inca va guanyar divendres passat dia 2 en el sorteig del 'Cuponàs de l'Once' un total de 35.000 euros amb un cupó que ell mateix va compondre mitjançant el Terminal Punt de Venda (TPV), que permet poder elegir la combinació de números a la qual es desitja jugar.

Segons un comunicat, el Terminal Punt de Venda (TPV) és un sistema portàtil informàtic que ofereix la possibilitat als clients de construir els seus propis números per a qualsevol dels sortejos de l'Onze. Així, més del 98 per cent dels 22.000 venedors de l'Organització ja disposen d'aquesta eina d'alta tecnologia que agilita el procés de venda i dóna majors opcions als clients.

Així, el cupó va ser venut en un centre comercial de la Gran Via Colom d'Inca pel venedor discapacitat Àngel Rosa, que des de juliol del 2005 treballa a la localitat.

Gràcies a la venda del cupó, l'Once ha aconseguit superés així els 100.000 llocs de treball directes i indirectes, el 78 per cent dels quals estan ocupats per persones amb algun tipus de discapacitat.