Vila veu "positiva" la intervenció d'Espanya sobre la revisió del Patrimoni de la Humanitat de Dalt Vila al Brasil


Actualizado 30/7/2010 21:36:04 CET

EIVISSA, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

Els representants de l'Ajuntament d'Eivissa, desplaçats al Brasil per assistir a les deliberacions sobre la revisió de la declaració de Patrimoni de la Humanitat de Dalt Vila, veuen "positiva" la intervenció portada a terme per la directora general de Belles Arts del Ministeri de Cultura, Àngels Albert, responsable de la delegació espanyola, en defensa seva del projecte de reforma del port d'Eivissa, que ha posat en dubte la continuïtat del reconeixement dels béns patrimonials davant de la Unesco.

El Comitè del Patrimoni Mundial ha fet ahir a la nit una sessió en la qual es van posar sobre la taula els detalls que preocupen a aquest organisme supranacional sobre la possible afecció que la remodelació portuària pot tenir en el patrimoni eivissenc.

Des del consistori han precisat que la decisió del Comitè no es farà pública fins que s'aprovin les actes de la sessió del pròxim 3 d'agost.

Tot i això, des de la Corporació municipal consideren que les intervencions portades a terme en el debat "poden afavorir una resolució satisfactòria" per als interessos d'Eivissa.