Vives està convençuda que la moda balear plantarà cara a la crisi perquè els seus dissenys "són indispensables" a l'estiu


Actualizado 16/07/2009 19:56:02 CET

MADRID, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

La consellera de Comerç, Indústria i Energia del Govern, Francesca Vives, es va mostrar convençuda que els empresaris del sector de la moda a Balears "sortiran endavant" davant de la crisi i va detallar que, tot i la caiguda del consum que genera l'actual situació econòmica, els dissenys elaborats a les illes són "frescos i indispensables" en el període d'estiu.

En declaracions als mitjans de comunicació després d'acudir al Saló Internacional de la Moda de Madrid, Vives va detallar que aquest esdeveniment és un "gran centre de negocis" per als empresaris insulars al brindar-los una oportunitat per ampliar el seu compte de clients i fer multitud de contactes amb agents del sector.

També ha destacat que aquest any participen en aquesta 21 empreses de les Balears, de les quals al voltant de 17 entitats s'agrupen a l'estand institucional de la Conselleria. "Des del Govern estem aquí per donar suport als nostres empresaris", ha afegit Vives.

La titular de Comerç de l'executiu autonòmic es va mostrar satisfeta per la participació de les empreses insulars en SIMM, sobretot tenint en compte "els moments difícils" que té l'economia.

"La nostra participació es manté perquè els empresaris de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera són gent que es creixen davant de l'adversitat", ha afegit Vives qui espera que puguin ampliar les seves possibilitats de negoci a la fira.

També va detallar que els resultats que s'obtinguin en aquest esdeveniment "no seran immediats" i que es començaran a notar passats un mes, quan es consolidin la relació dels contactes empresarials efectuats en SIMM.