Al voltant de 80 persones participaran al 'Sant Antoni Net a Fons'


Actualizado 27/1/2011 19:23:57 CET

S'han recollit un total de 20 tones en les vuit edicions anteriors

EIVISSA, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

Unes 80 persones participaran al 'Sant Antoni Net a Fons', iniciativa sostenible que impulsa el consistori d'aquest municipi i que ha presentat aquest dijous el regidor de Medi Ambient i Sanejament, Juan Linde.

L'objectiu de la iniciativa, que es desenvolupa des de fa nou anys, és el de netejar el fons de la badia de Portmany i conscienciar a la gent sobre la importància de mantenir net el medi marí.

De l'al voltant d'un centenar de participants que s'esperen, 36 arribaran procedents de Palma (32 bussejadors i quatre ajudants), segons han explicat en la roda de premsa, en què han estat presents també la delegada de Ports de Balears, Silvia Limones, el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, el tècnic municipal de Medi Ambient Diego Ponce, Xicu Juan, del Club CAS s'Embarcador, i un responsable de l'empresa Activi Dive.

La jornada es desenvoluparà diumenge que ve a partir de les 9.30 hores. El punt de trobada per als participants s'ha establert en el far del Moll Nou.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni han explicat que, entre les vuit edicions anteriors, s'han recollit un total de 20 tones de residus, una mitjana d'al voltant de dues tones de residu per jornada.

A més, des del consistori han fet una crida amb l'objectiu d'aconseguir que "vingui molta gent per netejar la badia i perquè s'animin els aficionats al busseig", segons ha remarcat Linde.