La XXIV Mostra de Cuina exalçarà els beneficis de la dieta mediterrània entre els 60.000 visitants previstos


Actualizado 5/5/2008 16:36:51 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 May. (EUROPA PRESS) - -

La XXIV Mostra de Cuina Mallorquina i de la Mediterrànea, que se celebrarà entre els dies 8 i 17 de maig en el velòdrom Palma Arena, donarà a conèixer les creacions gastronòmiques de 33 restaurants i pastisseries, acompanyades de 10 cellers de vins de l'illa.

En aquesta edició, en què es preveu l'assistència de 60.000 visitants, es presentaran els beneficis de la dieta mediterrània entre els assistents i, especialment, entre nens, als quals dirigiran tallers didàctics a través de la Conselleria de Salut i Alcari Escola de Cuina.

Una altra de les novetats d'aquesta 24a mostra serà la realització d'un pregó el dia de la inauguració, a càrrec del fundador i president de l'Acadèmia Espanyola de Gastronomia, Rafel Ansón. L'entrada, que inclourà la degustació de diversos productes, tindrà un preu de 4 euros i cada plat un cost addicional de 2,8 euros. Els assistents podran participar en diferents sortejos.

La Mostra estarà oberta del 8 al 17 de maig, en horari de 12.30 a 16.00 hores, i de 19.00 a 23.00 hores. Els visitants podran acudir al velòdrom amb els seus vehicles particulars -doncs s'han creat dues àrees d'aparcament amb capacitat per a mil vehicles-, o amb els autobusos número 29 i 19 de l'Empresa Municipal de Transports (EMT).

En aquest sentit, tots aquells ciutadans que posseeixin la 'Targeta Verda' es beneficiaran d'un descompte del 25% en la compra de l'entrada i, a més, participaran en sortejos de diferents premis -6 entrades per al concert de Diana Krall, 2 bicicletes, 4 entrades per a partits del Mallorca, i 10 invitacions, amb valor de 30 euros, en els restaurants que participen en la Mostra-.