El gendre de la viuda de l'expresident de la CAM abandona la presó de Foncalent després de pagar la fiança

El gendre de la viuda del expresident de CAM
Europa Press
Actualizado 21/03/2017 10:15:29 CET

ALACANT, 21 Mar. (EUROPA PRESS) -

Miguel López, gendre de María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM Vicente Sala, ha abandonat la presó de Foncalent este dilluns a les 18.57 hores en el cotxe del seu advocat i sense fer declaracions després de pagar la fiança de 150.000 euros que havia imposat el jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant que investiga els fets.

López estava a la presó provisional des del 10 de febrer com a presumpte autor dels dos tirs que van causar la mort de la seua sogra el passat 9 de desembre en el concessionari de la família que gestionava.

El jutge ha acceptat així les al·legacions presentades el divendres per la defensa de López i, encara que en la interlocutòria dictada este mateix dilluns considera que es mantenen els indicis en contra del detingut, entén que d'acord amb un "criteri de proporcionalitat" de les mesures limitatives del dret fonamental a la llibertat personal, és possible modificar la presó provisional acordada sobre ell i substituir-la per l'abonament d'una fiança "suficient" i l'adopció de mesures cautelars de caràcter personal alternatives.

Qui sí ha atès als mitjans ha sigut l'advocat de Miguel López, José Antonio García, que ha arribat a la presó a les 18.13 hores per a arreplegar-li. S'ha felicitat de la posada en llibertat del seu defès i ha assenyalat que amb la seua eixida "s'obri una possibilitat molt gran de defensa". A més, ha comentat que van a treballar "per a demostrar el que realment va ocórrer".

Sobre el seu defès ha manifestat que té "els nervis a flor de pell", que està emocionat i que no era el moment de fer declaracions. No obstant açò, ha obert la porta a fer-ho "més endavant".