El 10% dels treballadors de Panrico a Santa Perpètua, de baixa el dia del referèndum

Panrico
EUROPA PRESS
Actualizado 21/02/2012 17:36:15 CET

BARCELONA, 21 Feb. (EUROPA PRESS) -

48 treballadors de la planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) estan de baixa per malaltia aquest dimarts, el dia que la plantilla vota el referèndum sobre el futur de la factoria catalana davant del possible ERO que planteja l'empresa, segons han informat a Europa Press fonts pròximes a la companyia.

Aquesta xifra suposa que un 10,5% de la plantilla s'ha absentat aquest dimarts de la seva feina, ja que la fàbrica de Santa Perpètua compte amb de 454 persones.

Les mateixes fonts han indicat que els únics 57 treballadors que dissabte van votar a favor de la proposta del Govern per donar viabilitat a la planta no han anat a votar fins a les 15 hores, tot i que la consulta acaba a les 17 hores.

Els treballadors de Panrico afiliats a CCOO, el sindicat majoritari a la planta, s'han manifestat en contra del referèndum, ja que consideren que la proposta del Govern només reflecteix els interessos de l'empresa, i que la consulta només l'haurien de fer als treballadors de la planta, que són els afectats pel possible ERO, i no al conjunt de treballadors de l'empresa a Catalunya.

El procés ha començat a les nou del matí als centres de l'empresa situats al carrer Binèfar de Barcelona, a Esplugues de Llobregat i a Santa Perpètua (Barcelona).

Europa Press Comunicados Empresas