Agro.- Càrnies Vilaró acomiada els 58 treballadors de Mollerussa

Industria cárnica-carnes
EP/BETA
Actualizado 26/01/2011 18:27:12 CET

LLEIDA, 26 Ene. (EUROPA PRESS) -

Els administradors judicials de l'expedient concursal de Càrnies Vilaró han comunicat a la plantilla de la fàbrica de Mollerussa el tancament i han ofert als seus 58 treballadors una indemnització de 20 dies per any.

Divendres els administradors ja havien comunicat al president del comitè d'empresa, l'ugetista José María Mené la presentació de l'expedient als jutjats de Girona i dilluns el comitè d'empresa va iniciar una tancada indefinida.

Tot i que els administradors judicials han assegurat que no tenen comprador per a la planta, el secretari general de la Federació Agroalimentària d'UGT a Lleida, Antonio Rodríguez ha afirmat en declaracions a Europa Press que el seu sindicat sospita que no és cert.

Argumenta que altres vegades els propis administradors han assegurat que sí hi havia comprador.

El grup Càrnies Vilaró, dirigit per l'empresari Javier Frade, va adquirir a Primayor Food l'escorxador de Mollerussa el 2008 i el març del 2010 va presentar expedient concursal al jutjat Mercantil de Girona, amb un passiu de 99 milions d'euros i un actiu de 124 milions.

A l'abril, els administradors judicials van presentar un expedient de suspensió d'ocupació i fins al 27 de juliol els treballadors treballaven de manera rotatòria, quan va quedar paralitzada l'activitat.

Europa Press Comunicados Empresas