Catalunya colidera un projecte de la UE per innovar en l'agricultura

cultivos
DGA
Actualizado 26/02/2013 14:12:58 CET

BARCELONA, 26 Feb. (EUROPA PRESS) -

Catalunya colidera, juntament amb regions d'Alemanya, Finlàndia, França i Itàlia, la Xarxa de Regions Europees per a la Innovació en Agricultura, Silvicultura i Alimentació (Eriaff), que té com a objectiu aconseguir un sector agroalimentari europeu més competitiu.

Segons ha informat aquest dimarts la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en un comunicat, els integrants de la nova xarxa van presentar el passat dia 19 de febrer un document als membres del gabinet del comissari europeu d'Agricultura i Desenvolupament Rural on es recollien les prioritats de les regions.

"Les regions i els representants de la Comissió Europea van mostrar molt interès a la vocació i el lideratge que des de Catalunya s'està portant a terme per impulsar polítiques que connecten als productors amb els centres d'investigació", ha assegurat la Conselleria.

Les diferents regions treballaran en xarxa, de manera que els productors i els centres d'investigació catalans podran beneficiar-se dels projectes impulsats per l'Eriaff en el marc de European Innovation Partnership.

A final de maig està prevista una nova reunió d'alt nivell amb la Comissió Europea per "aprofundir en les prioritats estratègiques a partir de les línies de treball presentades el passat dia 19".

Europa Press Comunicados Empresas