Europastry inaugura a Madrid la seva plataforma logística després d'una inversió de cinc milions

Inauguración Nueva Planta Europastry
EUROPASTRY/VICTORIANO MORENO
Actualizado 24/02/2012 19:03:17 CET

MADRID, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

Europastry ha inaugurat a Madrid una nova plataforma logística en què ha invertit cinc milions d'euros i que és una de les "més modernes" del sector a Espanya, segons ha explicat el fabricant de pa.

Les noves instal·lacions estan ubicades en la Vila de Vallecas i han suposat la creació de cent llocs de treball, entre directes i indirectes.

La planta està equipada amb un magatzem frigorífic semiautomatitzat i amb equips tecnològics d'última generació com l'emmagatzematge de producte amb carros satèl·lit.

Des d'aquest centre, Europastry articularà noves rutes de distribució estratègiques per a la companyia, i ha fixat en l'expansió geogràfica i en la innovació dos dels seus principals eixos de creixement.

"Per a Europastry és de vital importància disposar d'una plataforma logística tecnològicament avançada com aquesta, dotada de moderns sistemes de gestió i estratègicament ubicada per poder arribar al client, sense importar el lloc del món en el qual es trobi", segons ha indicat el president de la companyia, Jordi Gallés.

Europastry té presència en més de 20 mercats i, segons les seves dades, els últims anys ha invertit 130 milions d'euros en les seves plantes industrials per incrementar la seva capacitat de producció i emmagatzematge.

Europa Press Comunicados Empresas