La Fageda començarà a vendre 12 sabors de melmelada el novembre

Mermeladas La Fageda
LA FAGEDA
Actualizado 30/10/2012 20:58:34 CET

GIRONA, 30 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Fageda iniciarà la comercialització de 12 sabors de melmelada a partir de novembre a xarcuteries, formatgeries i botigues especialitzades de les províncies de Girona, sobretot a la Garrotxa, Osona i el Berguedà, si bé també està negociant amb diferents cadenes distribuir aquestes melmelades per tot Catalunya.

Segons un comunicat, La Fageda ha convertit el seu antic viver forestal en un hort de fruites i hortalisses per emprendre una nova activitat empresarial i donar resposta a la demanda de consumidors de productes de proximitat i qualitat.

Així, la cooperativa agrària és la responsable de tota la producció: des de la plantació i el cultiu de l'hort, fins a l'elaboració i l'empaquetat del producte final.

Els 12 sabors, amb trossos, són un bon complement per a formatges, carns, peixos i esmorzars, i hi ha melmelades de maduixa, taronja dolça, poma amb llimona, pera, tomàquet, taronja amarga amb gingebre, fruites del bosc, pebrot vermell, ceba agredolç, pebrots, poma agredolç i carbassó.

La Fageda va néixer a Olot fa 30 anys amb l'objectiu d'oferir un lloc de treball a les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen algun tipus de discapacitat intel·lectual, i actualment factura 11,5 milions d'euros amb una plantilla de 300 treballadors.

Europa Press Comunicados Empresas