Happy Pills obrirà a Madrid i a Palma i prepara el seu desembarcament a Nova York i Europa

Happy pills
HAPPY PILLS
Actualizado 14/03/2013 12:58:41 CET

Incorpora llaminadures sense gluten i sense sucre

BARCELONA, 14 Mar. (EUROPA PRESS) -

La cadena de llaminadures Happy Pills obrirà establiments a Madrid i Palma de Mallorca "aviat", que se sumaran als sis espais propis repartits entre Barcelona, Saragossa i Bilbao, i està preparant el seu desembarcament internacional amb el focus posat a Nova York, Londres, París i Estocolm.

Segons ha informat en un comunicat aquest dijous, aquest negoci familiar barceloní preveu donar el salt internacional a través de franquícies i ho farà aquest mateix any, i alhora també utilitzarà aquesta estratègia de creixement a Espanya.

Alhora, Happy Pills ha diversificat el seu producte i s'ha llançat amb dues noves línies, les llaminadures sense gluten i sense sucre, per al que ha habilitat espais especials en el seu nou centre logístic de Badalona (Barcelona), de 400 metres quadrats, per optimitzar la traçabilitat i garantir la qualitat a totes les seves botigues.

1,5 MILIONS DE FACTURACIÓ

Nascuda a Barcelona el 2007, la companyia ha tancat el 2012 amb un volum de negoci que supera l'1,5 milions d'euros, fet que suposa un creixement del 7% en comparació a l'any anterior, i Happy Pills ha destacat que ho ha fet "adaptant els seus preus" i sense repercutir en l'IVA.

L'empresa catalana també està desenvolupant un nou web de venda en línia per a PC, Iphone, Android i tauleta, que estarà operativa per als usuaris aquest mes.

Europa Press Comunicados Empresas