El jutge de Madrid rebutja l'oferta de Capsa per Cacaolat i declara desert el procés de venda

Cacaolat
EUROPA PRESS
Actualizado 29/09/2011 17:04:00 CET

BARCELONA/MADRID, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

El Jutjat del Mercantil número 6 de Madrid ha rebutjat l'oferta de compra feta per Corporació Alimentaria Peñasanta (Capsa), l'única rebuda, pel 95% de les accions de Cacaolat, propietat de Clesa, en entendre que la propietària de Central Lechera Asturiana "no compleix les bases del procés de venda".

D'aquesta manera, el magistrat Francisco Javier Vaquer ha dictat una providència en la qual declara desert i sense postors el procés de venda i ordena a l'administració concursal de Clesa el començament d'un altre procés nou amb l'admissió de tots els licitadors que mostrin interès.

Tot i això, aquest nou procés de venda quedarà en suspens en tant no es resolgui l'acumulació dels concursos de creditors de Clesa i Cacaolat sol·licitada pel jutge de Madrid.

Vaquer, que va instar a l'estiu el magistrat de Barcelona que tramita el concurs de Cacaolat que s'abstingués de seguir amb el procés de venda de les unitats productives de la firma de batuts, suspèn ara el procés de venda a Madrid "per reciprocitat".

L'objectiu és "dotar de plena seguretat jurídica l'adquisició dels actius de Cacaolat", ja que el Tribunal Suprem es va pronunciar a favor de la venda des de Barcelona.

Europa Press Comunicados Empresas