El jutge valora els actius de Cavas Hill en uns 7,7 milions

Logo de Nueva Rumasa
NUEVA RUMASA
Actualizado 05/12/2011 12:38:20 CET

BARCELONA, 5 Dic. (EUROPA PRESS) -

El Jutjat Mercantil número 3 de Barcelona ha estimat en 7,7 milions d'euros el valor dels actius de la unitat productiva de la societat Cavas Hill, elaboradora de caves i de vins emparats en la Denominació d'Origen Penedès, i propietat de Nueva Rumasa.

En un comunicat, l'administració concursal ha detallat que 5,3 milions corresponen a l'immobilitzat material --terrenys, maquinària, mobiliari, instal·lacions tècniques, entre d'altres--, 1,2 a l'immobilitzat intangible --marca i aplicacions informàtiques-- i 1,1 a existències.

Aquest import no quantifica el volum que correspon a deutors i constata que l'única partida de l'actiu que quedaria fora de la unitat productiva seria la tresoreria.

Aquesta unitat es podrà adquirir sencera o per parts, i l'adjudicació dependrà del preu ofert i del compromís de mantenir la plantilla, examinant tant el nombre de treballadors subrogats com compromisos de permanència dels mateixos.

El jutge va autoritzar el novembre la venda de Cavas Hill, en concurs de creditors des de juliol, amb un calendari que fixa la data de tancament de l'operació el febrer.

Entre els seus principals creditors està l'empresa de publicitat Carat i, per les garanties hipotecàries, figurava al seu moment el Santander, que va cedir el contracte a Promontoria Holding.

Europa Press Comunicados Empresas