L'Irta i la Fundació Alícia col·laboren en la investigació gastronòmica i culinària

Fundació Alícia
FUNDACIO ALÍCIA
Actualizado 24/02/2012 15:20:19 CET

BARCELONA, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

El director general de l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (Irta), Josep Maria Monfort, i el director de la Fundació Alícia, Alimentació i Ciència, Toni Massanés, han signat un conveni per impulsar la investigació gastronòmica i culinària, segons han informat en un comunicat.

Col·laboraran per optimitzar els processos culinaris, la seguretat alimentaria i el desenvolupament de nous equipaments, entre d'altres aspectes, i organitzaran jornades tècniques en diverses temàtiques culinàries i gastronòmiques a més de col·laborar en publicacions científiques.

La Fundació Alícia, Alimentació i Ciència és un centre d'investigació en l'àmbit de la innovació tecnològica culinària, que també es dedica a la difusió de patrimoni gastronòmic i agroalimentari per promoure bons hàbits alimentaris.

Europa Press Comunicados Empresas
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar su navegación y ofrecerle un servicio más personalizado y publicidad acorde a sus intereses. Continuar navegando implica la aceptación de nuestra política de cookies -
Uso de cookies