Primer cap de setmana de la temporada de mitja veda a Catalunya

Caza
EUROPA PRESS
Actualizado 19/08/2011 18:27:47 CET

BARCELONA, 19 Ago. (EUROPA PRESS) -

Aquest serà el primer cap de setmana de la temporada de mitja veda, que va començar aquest dilluns en tot el territori català, segons ha assenyalat la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural .

En un comunicat, ha recordat que aquesta temporada es desenvoluparà els dies 15, 21 i 28 d'agost, així com el 4 de setembre, a les demarcacions de Barcelona i Tarragona, i a les de Girona i Lleida es realitzarà cada dijous, diumenges i festius no locals del 15 d'agost a l'11 de setembre.

A més, aquest permís s'estén a Lleida els dissabtes i festius locals, i en tots els casos l'horari comprèn des d'una hora abans de la sortida del sol fins a una hora després de la posta.

Les principals espècies que es podran caçar aquests dies són tudons i coloms comuns, que s'han expandit molt i provoquen danys en els cultius, així com picapedrells, estornells, tórtores i guatlles.

Excepcionalment, també s'autoritzaran controls puntuals de les poblacions de conill i senglar per evitar pèrdues en explotacions rurals.

Europa Press Comunicados Empresas