Sant Boi entrega la Medalla d'Or de la ciutat a la Cooperativa Agrària Santboiana

Actualizado 25/11/2009 22:16:27 CET

SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELONA), 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha concedit la Medalla d'Or de la Ciutat a la Cooperativa Agrària Santboiana en reconeixement a la tasca que aquesta entitat ha portat a terme al llarg dels seus cent anys d'història. Amb aquest guardó, el consistori també pretén reconèixer els pagesos de Sant Boi "per la seva dura professió de difícil relleu generacional".

Segons han informat fonts municipals, la Cooperativa Agrària va néixer el 1909 per resoldre els problemes dels pagesos de la població en aspectes com la comercialització dels seus productes o la provisió d'abonaments i llavors a bon preu. L'entitat ha tingut una participació activa en la vida cívica i va ser l'organitzadora de les Exposicions de Fruites que van precedir la popular Fira de la Puríssima.

La Medalla d'Or de la Ciutat és la màxima distinció honorífica que concedeix l'Ajuntament. Anteriorment havien obtingut aquest reconeixement l'Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu, la Unió Esportiva Santboiana o l'exalcalde Xavier Vila.

Europa Press Comunicados Empresas