UPA farà el seu setè congrés federal amb el lema 'El nostre treball té valor'

Actualizado 25/11/2009 15:13:44 CET

MADRID, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Unió de Petits Agricultors i Ramaders (UPA) farà els pròxims dies 10, 11 i 12 de desembre, al Palau d'Exposicions i Congressos de Madrid, el seu setè congrés federal amb el lema 'El nostre treball té valor', en què participaran més de 2.000 persones del món rural per defensar el reconeixement del treball al camp.

Al mateix temps, UPA ha organitzat la primera edició de la 'Fira de l'Orgull Rural', que obrirà les portes coincidint amb el Congrés, i que tindrà la presència d'institucions i empreses del sector agrari i agroalimentari.

Segons ha informat UPA en un comunicat, l'organització agrària arriba a aquesta setena reunió federal com una organització "plenament consolidada" a tot el territori nacional i a tots els sectors agrícoles i ramaders, i ha destacat que des de la celebració del passat congrés el 2005, UPA ha ampliat la seva implantació territorial a Catalunya (amb Urapac-UPA), Balears (UPA-AIA) i Madrid.

En aquest sentit, l'associació ha destacat que el seu objectiu per al congrés és superar l'àmbit propi d'un congrés sindical i convertir la cita en un "gran esdeveniment" per al sector agrari espanyol i el món rural en el seu conjunt.

Amb el lema de l'esdeveniment, l'organització vol destacar el valor en la cadena alimentària, en les economies locals i comarcals, així com en l'economia nacional i internacional, raó per la qual ha reclamat que aquest valor ha d'estar reconegut com a tal, amb preus justos i mercats transparents.

Europa Press Comunicados Empresas