Vichy Catalán felicita Damm i Cobega i assegura haver lluitat fins al final per Cacaolat

Joan Renart, consejero delegado de Grupo Vichy Catalán
GRUPO VICHY CATALÁN
Actualizado 09/11/2011 11:50:41 CET

BARCELONA, 9 Nov. (EUROPA PRESS) -

Vichy Catalán ha felicitat l'aliança formada per Damm, Cobega i Victory Turnaround, consorci al qual el Jutjat Mercantil número 6 de Barcelona ha adjudicat la unitat productiva de Cacaolat, i ha assegurat que ha lluitat fins a l'últim moment per l'adquisició.

En un comunicat, l'empresa confia que l'emblemàtica firma catalana de batuts "tornarà a ocupar el lloc que li correspon al mercat", i també ha felicitat el jutge que ha portat el cas, així com a la plantilla, per ser capaç de mantenir la feina i acabar amb un procés de sofriment i incertesa.

"Estem molt orgullosos de com hem actuat. El procés ens ha fet més forts i ha renovat la nostra il·lusió per continuar fent les coses bé", ha assegurat Vichy Catalán, que ha destacat que la seva oferta era molt ferma i, segons la seva opinió, prova d'això és que els competidors han hagut de sumar esforços per emular la seva proposta.

Ha agraït el suport rebut, especialment de la família fundadora de Cacaolat a través de Josep Viader, i ha destacat que l'oferta de Vichy Catalán era "la més coherent i realista i més que suficient, en termes econòmics, per garantir la viabilitat de l'empresa i el futur dels treballadors".

Alhora, ha reiterat que Vichy Catalán ha intentat a cada moment fer el millor per "ajudar Cacaolat a sortir del carreró sense sortida on estava immersa".

Amb aquest comunicat, Vichy Catalán deixa clar que no recorrerà la decisió del jutjat, una opció de la qual encara disposa Capsa, que encara no ha volgut revelar les seves intencions.

Europa Press Comunicados Empresas