Publicat 27/04/2016 19:23

Els 'aliments intel·ligents' marcaran l'alimentació del futur

El consejero delegado de Reimagine Food, Màrius Robles
EUROPA PRESS

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 27 Abr. (EUROPA PRESS) -

Els 'aliments intel·ligents' i els 'superaliments', com els que incorporen 'gadgets' per saber com es comporten dins del cos humà una vegada ingerits, marcaran l'alimentació del futur.

Així ho ha exposat el conseller delegat de Reimagine Food, Màrius Robles, en una sessió en Alimentaria, la fira d'alimentació i begudes que se celebra fins aquest dijous al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Una altra tendència de futur és l'alteració genètica dels aliments, que pretén donar resposta a les necessitats d'alimentació de les 9.000 milions de persones que es preveu que habitin el món el 2050.

"Per alimentar totes aquestes persones cal augmentar la producció agrícola un 75%", ha advertit Roures, que ha indicat que aquesta proporció és insostenible i que per aquesta raó als Estats Units l'hamburguesa 'in vitro' ja és una realitat.

"Per fi la tecnologia està coneixent l'alimentació i per fi l'alimentació ha conegut la tecnologia", ha destacat Robles, que també ha presentat apps que amb només una foto són capaces de calcular les calories d'un plat.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés