Pelegrí destaca la col·laboració públic-privada del saló Barcelona Degusta

Tapa Del Salón Barcelona Degusta
EUROPA PRESS
Actualizado 02/12/2011 17:52:33 CET

BARCELONA, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha destacat la importància de la col·laboració públic-privada per donar suport a l'economia productiva amb iniciatives com el saló Barcelona Degusta.

En declaracions a la premsa en l'obertura del saló, que té lloc al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona fins a aquest diumenge, ha assenyalat: "Les institucions --la Fira de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, l'Ajuntament i la Generalitat-- hem de fer possible, especialment en moments com aquest, la col·laboració permanent amb el sector privat".

Ha celebrat que aquest esdeveniment per a professionals i públic general compleixi la seva quarta edició apostant per mostrar "productes de qualitat i elaborats amb professionalitat" i acostar-los al consumidor de Barcelona.

Per aquesta raó, ha advocat per "dedicar inversions i esforços per donar una oportunitat als productors" que ofereixen una alimentació de qualitat.

TRADICIÓ I INNOVACIÓ

Més de 150 expositors de gastronomia gurmet se citen aquest cap de setmana al saló, que ofereix des de productes tradicionals com tapes de fruita i pernil o cervesa artesana fins a aliments innovadors com xarcuteria 100% vegetal.

Altres propostes són pa i torró de vi, lactis de llet de cabra, postres de fruita aptes per a celíacs, fuet de cervesa, còctels de cava, conserves d'eriçó de mar i neules farcides amb una varietat de 50 sabors.

També es pot degustar aigua de coco (beguda de molt èxit als Estats Units i que ara es testarà a Europa amb proves pilot en canals premium de Barcelona, Londres i París).

Europa Press Comunicados Empresas