Orangina Schweppes amplia capital en 68 milions per finançar inversions a Espanya

Ignacio Silva
ORANGINA SCHWEPPES
Actualizado 02/12/2011 13:44:43 CET

MADRID, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

Orangina Schweppes Espanya (Schweppes S.A.) ha executat una ampliació de capital per 68,1 milions d'euros, destinada a emprendre noves inversions i a reforçar l'expansió de la companyia, segons ha informat el fabricant de begudes en un comunicat.

L'objectiu de l'operació s'emmarca en l'estratègia d'inversió que el grup desenvolupa a Espanya i està dirigida igualment a enfortir el balanç de la societat per "aprofitar les oportunitats que es presentin".

"Aquesta ampliació de capital és una mostra de confiança que el grup Suntory té en la filial espanyola i en el seu projecte empresarial", ha destacat l'empresa.

Orangina Schweppes, que forma part del grup japonès des del novembre del 2009, té seu a París i Barcelona i es posiciona com a segon grup a Europa al mercat de begudes refrescants sense bombolles i com tercer en begudes carbonatades.

Fa un any, la companyia va incorporar a la seva cartera Sunny Delight, després de la compra de l'esmentada marca de begudes de fruita a Europa i el Nord d'Àfrica.

Europa Press Comunicados Empresas