Reñé avisa els concessionaris de tractors del seu error d'evitar la Fira de Mollerussa (Lleida)

Joan Reñé
DIPUTACIÓ DE LLEIDA
Actualizado 24/02/2012 19:41:59 CET

"No cal anar a Saragossa per veure junts tots els concessionaris"

LLEIDA, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé (CiU), ha avisat aquest divendres els concessionaris de tractors que s'equivoquen en no participar a la fira agrària Sant Josep de Mollerussa que es farà entre els dies 17 i 19 de març.

"Si es vol comprar un tractor tenim els millors concessionaris de les millors marques en les nostres comarques, no fa falta que per veure'ls tots junts hàgim d'anar a Saragossa", ha assenyalat Reñé.

Reñé ha afirmat que el fet que empreses expositores de tractors hagin decidit no anar a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, una de les més importants del sector agrícola que se celebren a Catalunya, ha generat "malestar".

Per aquest motiu, ha indicat que plantejarà una reunió la setmana que ve amb l'alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros, i amb l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona (CiU), per unir esforços i "garantir la continuïtat, la viabilitat i la consistència de dos de les fires més importants del sector agrícola, com són la Fira de Sant Josep i la Fira de Sant Miquel".

Reñé ha explicat que els ajuntaments, els ens locals i la Diputació de Lleida "estan fent un esforç important en aquest període de crisi econòmica per fer possible que les fires del territori siguin una realitat", i ha demanat responsabilitat als sectors de maquinària.

Europa Press Comunicados Empresas