Eroskik nazioarteko hamar Salute to Excellence Awards sari jaso ditu

Eroskiren produktu sarituak
EROSKI
Actualizado: miércoles, 24 mayo 2017 13:03

BILBO, 24 (EUROPA PRESS)

Eroski kooperatiba banatzaileak hamar sari jaso ditu Salute to Excellence Awards nazioarteko sarien azken lehiaketan. Private Label Manufacturers Association elkarteak Amsterdamen banatu ditu sariak, eta Eroskiren bost elikagai produktu, elikadurakoak ez diren hiru produktu eta bi ardo saritu ditu. Horrela, Eroski izan da aurten Europako txikizkako sari gehien jaso dituena, kooperatibaren arduradunek nabarmendu dutenez.

Hain zuzen, hauek dira saria jaso duten Eroskiren produktuak: SeleQtiaren espezialitateko gaileta sorta; SeleQtia pikillo piper konfitatuak; osagaien arloan, Aurum-Radler %0,0 garagardoa edari gabeko alkoholetan, Eroskiren arto opiltxo kinoadunak zizka-mizka osasungarrien kategorian eta barazki errez eginiko SeleQtiaren pizza izoztua pizzen kategorian.

Horiez gain, elikaduraren arloan Setien La Mancharen 2014ko ardo ondua eta Rueda jatorri izena duen Yelaren 2013ko verdejo motako ardo zuria sari dituzte, ardo berezien kategorian. Elikaduraren arlokoak ez direnetan, berriz, Flash Belle tratamendu kontzentratua saritu dute ilea zaintzeko produktuen kategorian; Eroskiren stick arnica eta harpagofito errezetarik gabeko eta osasunerako produktuen kategorian, eta Eroskiren lixiba efektua egiten duten pastillak etxea garbitzeko produktuenean.

Salute to Excellence Awards sariek bikaintasuna aitortzen dute banatzaileen markako produktuaren zenbait alderditan, hala nola kalitatean, berrikuntzan eta ontzian, eta horretarako, aurreko urtean sartuak izan behar dute Europa osoko supermerkatuetan, hipermerkatuetan, deskontu dendetan, drogerietan eta denda espezializatuetan. Aurtengo lehiaketan, 27 herrialdetako 83 txikizkakoren 700 produktu izan dira lehian, elikaduraren arlokoak zein elikaduraren arlokoak ez direnak.

Hautagaitzak ebaluatzeko zenbait ezaugarri hartzen dira kontuan zaporean, itxuran, ontzian, aurkezpenean, produktuaren kontzeptuan eta kalitate-prezio erlazioan. Sariak erabakitzeko, industriako adituak egon dira epaimahaian, besteak beste, sukaldariak, enologoak, garai bateko txikizkariak, akademikoak, nutrizionistak, kazetariak eta ontzien espezialistak.