Cifuentes espera que C's entengui que presenta "un projecte diferent" en el PP i per això l'han nomenada candidata

Cristina Cifuentes
EUROPA PRESS
Actualizado 03/06/2015 13:50:17 CET

MADRID, 3 Jun. (EUROPA PRESS) -

La candidata del PP a la Presidència de la Comunitat de Madrid i guanyadora de les eleccions, Cristina Cifuentes, ha afirmat que coses com imputacions de consellers madrilenys en l'Operació Púnica és un fet que la "preocupa i escandalitza", però espera que Ciutadans entengui que ella presenta un "projecte diferent en el PP", raó per la qual l'han nomenada candidata.

En una entrevista a Telecinco, recollida per Europa Press, preguntada per si les imputacions conegudes aquest dimarts dificulten un possible acord de govern amb la formació taronja, la popular ha afirmat que "aquestes coses no ajuden". "A mi mateixa em preocupen i escandalitzen", ha postil·lat.

"Espero que Ciutadans entengui que presento un projecte diferent en el PP. Per això m'han nomenat candidata", ha destacat Cifuentes, que ha remarcat el seu "compromís clar contra la corrupció" i estar a favor de la transparència.

"Reivindico el PP i defenso les polítiques del PP, però dins d'això m'he presentat per primera vegada amb idees noves, i en el meu programa es veu que hi ha diferències de matisos perquè vull millorar el que s'ha fet fins ara a la Comunitat i algunes coses, vull canviar-les", ha remarcat per citar coses com la seva posició a favor d'obrir els menjadors escolars a l'estiu si hi ha nens que passen gana.

També s'ha referit al document de 'línies vermelles' que ha presentat Ciutadans i que agrupa les claus que han de complir aquests partits que requereixin el seu suport per a algun pacte.

Sobre aquesta qüestió, Cifuentes ha afirmat que "amb alguns matisos, i excepte en un punt", coincideix "en tots" i, de fet, està disposada a anar més enllà en determinades qüestions importants.