El jutge decreta presó provisional per als dos agents de la Urbana detinguts per matar a un altre

Jutjats de Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
EUROPA PRESS
Actualizado 16/05/2017 23:27:09 CET

BARCELONA, 16 May. (EUROPA PRESS) -

La jutge del Jutjat d'Instrucció 8 de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) ha decretat aquest dimarts presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d'homicidi/assassinat --el que es concretarà durant la instrucció del cas-- per als dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona detinguts per la seva presumpta relació amb la mort d'un altre agent al que es va trobar calcinat prop del pantà de Foix.

La magistrada ha acordat que els arrestats ingressin en presons diferents i en mòduls especials "per la seva condició de policies", ha informat en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que ha precisat que les diligències del cas segueixen declarades secretes.

El TSJC ha explicat que els dos detinguts, que a cap moment han coincidit en els calabossos dels jutjats de Vilanova, "han contestat totes les preguntes que els han formulat totes les parts personades en la causa".

Abans de la declaració dels acusats, s'han practicat altres diligències, com la declaració d'un testimoni, a més que els metges foreneses han realitzat una exploració psicològica a la detinguda, mentre que no s'ha considerat necessari fer-li al detingut.

L'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que va ser detinguda per presumptament matar el seu nuvi i deixar-li calcinat en un maleter, ha declarat aquest dimarts davant la jutge durant unes dues hores i mitjana; posteriorment, la magistrada ha pres declaració a l'un altre policia arrestat per aquests mateixos fets.