El servici en valencià d'Europa Press tanca per vacances durant el mes d'agost.

 

Cels clars i màximes de 37 graus aquest dimarts a la Comunitat Valenciana

El cel seguirà clar i les màximes aconseguiran els 37 graus aquest dimarts a la Comunitat Valenciana, segons la predicció de l'Aemet. Així, encara que el cel seguirà aquesta jornada poc nuvolós o clar en l'interior nord de Castelló pot haver-hi nuvolositat d'evolució diürna.

L'IVI i Peter Lim segellen una aliança per a liderar la reproducció assistida a Àsia

El Grup valencià IVI (IVI-RMA) ha arribat a un acord amb Thomson Medical Group --entitat radicada a Singapur participada pel magnat i amo del València CF, Peter Lim-- per a crear una aliança que es convertisca en "la plataforma líder a Àsia" en el camp de la reproducció assistida.

La Policia confirma que el detingut entre Gàmbia i el Senegal és el violador del Dueso

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb les autoritats senegaleses, han detingut al Senegal aquest dilluns Guillermo Fernández Bueno, el pres escapolit de la presó càntabra del Dueso fa una setmana, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

Rosa María Mateo promet el seu càrrec com a administradora d'RTVE comprometent-se a recuperar la credibilitat

Rosa María Mateo ha promès aquest dilluns en el Congrés el seu càrrec com a administradora provisional única d'RTVE, després de ser triada divendres passat per la majoria del Ple de la Cambra. La periodista s'ha compromès, durant el seu discurs, a recuperar la credibilitat de la Corporació i que aquesta "torne a ser referent informatiu".

Detingut entre Gàmbia i el Senegal el violador del Dueso

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb les autoritats senegaleses, han detingut al Senegal aquest dilluns Guillermo Fernández Bueno, el pres escapolit de la presó càntabra del Dueso fa una setmana, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.

Avacu reclama servicis mínims durant la vaga de taxis per a cobrir les necessitats dels consumidors

L'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (Avacu) ha demanat que, davant la vaga de taxis convocada pel sector a València i altres ciutats espanyoles, es garantisquen uns servicis mínims que cobrisquen les necessitats dels ciutadans, "especialment en tractar-se d'una aturada indefinida, opció que no és la més apropiada, ja que deixa l'usuari sense accés a informació de quan va a tornar a estar disponible aquest servici".

Marzà planteja augmentar l'oferta d'FP valenciana amb els programes de cooperació territorial

El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, ha destacat la seua voluntat d'iniciar un treball eficient amb el Ministeri d'Educació i donar un "impuls" a la Formació Professional (FP) valenciana: "Volem augmentar l'oferta mitjançant els programes de cooperació territorial".

Els taxistes mantenen la vaga en veure "insuficients" les mesures proposades per Foment

Els taxistes mantindran la vaga indefinida que secunden des del cap de setmana passat en acabar sense acord la reunió amb el Ministeri de Foment per considerar "insuficients i escasses" les mesures plantejades per aquest Departament per a limitar a les empreses de vehicle de lloguer amb conductor (VTC), les firmes com Uber i Cabify.

Cs reclama a Ribó que els servicis jurídics informen sobre el terme preferent de l'ús del valencià

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha instat aquest dilluns per escrit l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, a demanar als servicis jurídics de l'Ajuntament un informe sobre la situació del Reglament d'Ús i Normalització del Valencià en la capital valenciana, "especialment, en referència als preceptes que empren el terme preferent".

El TSJCV rebutja retornar cautelarment a un col·legi un aula concertada suprimida per falta d'alumnat

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha rebutjat la petició del col·legi El Prat per a recuperar cautelarment el concert d'una unitat de Batxillerat per als cursos 2018-2019 a 2020-2021 que la Conselleria d'Educació no li va renovar al no aconseguir la ràtio de 25 alumnes.

Podem pregunta a Bonig si comparteix "el discurs contra la immigració" de Casado que "se suma a l'ona racista europea"

La diputada de Podem en el Congrés dels Diputats, Rita Bosaho, s'ha preguntat aquest dilluns si la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, "comparteix el discurs contra la immigració que enarbora el nou president del PP, Pablo Casado, que s'ha sumat a l'ona xenòfoba i racista europea que necessita criminalitzar la immigració per a aconseguir vots, recuperant el pitjor estil 'aznarista'".

Els taxistes mantenen la vaga en acabar sense acord la seua reunió amb Foment

Els taxistes mantindran la vaga indefinida que secunden des del cap de setmana passat al teminar sense acord la reunió mantinguda amb el Ministeri de Foment per considerar "insuficients i escasses" les mesures plantejades en la trobada per a limitar les empreses de vehicle de lloguer amb conductor (VTC), les firmes com Uber i Cabify.
colaboracio