Els musulmans demanen "respecte" a l'opció de l'Islam en els col·legis

El president de la Comissió Islàmica d'Espanya (CIE), Riay Tatary, ha demanat "respecte" a l'opció de religió islàmica en els col·legis, davant la concentració convocada aquest dimarts a Altura (Castelló) contra la implantació en un col·legi de la localitat de religió islàmica.

Soler, "optimista" per començar al setembre el "debat polític" sobre el nou sistema de finançament

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, s'ha mostrat "optimista" pel "gir que estan donant les coses" i ha celebrat que la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, haja remès una carta a totes les comunitats autònomes instant-les a designar un representant per a obrir al setembre "el debat polític sobre el canvi del model de finançament".

Escola Valenciana demana la visualització d'emissions de Tv3 i IB3 a la Comunitat per a "trencar amb la censura"

La Federació d'Associacions per la Llengua - Escola Valenciana considera "fonamental" que la ciutadania de la Comunitat Valenciana visualitze els mitjans de comunicació públics de Catalunya i les Illes Balears --Tv3 i IB3-- per a "trencar amb la censura que va motivar la fi de les emissions d'aquestes cadenes" a l'autonomia valenciana.

Els taxistes mantenen la vaga i voluntaris donen servicis mínims gratuïts per a trasllats a hospitals

Les associacions de taxistes mantenen la vaga del sector de forma indefinida després de la reunió que han mantingut aquest dimarts amb el director general de Transport de la Generalitat, Carlos Domingo, una trobada que han valorat de forma positiva i en el qual han traslladat les seues reivindicacions de cara a la Conferència Nacional de Transport.

Fiscalia obri diligències per la denúncia per estafa contra iDental

La Fiscalia de la Comunitat Valenciana ha obert diligències d'investigació penal arran de la denúncia presentada per l'associació El Defensor del Pacient contra iDental per la comissió d'un presumpte delicte d'estafa. En un escrit datat el 17 de juliol i distribuït aquest dimarts pel Defensor del Pacient, la Fiscalia decideix obrir diligències d'investigació penal i remetre còpia de la documentació remesa a les fiscalies provincials.

Les CCAA rebran 102.920 milions per les entrega a compte per a 2019, un 7,2% més

El Ministeri d'Hisenda ha informat aquest dimarts en el si del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) de les entrega a compte a les comunitats i ciutats autònomes, que ascendeixen a 102.920 milions d'euros per a 2019, la qual cosa suposa un 7,23% més que en l'exercici anterior en percebre 6.938,8 milions més.

CCAA socialistes destaquen el compromís de Montero per a avançar en un nou sistema de finançament

Comunitats governades pel PSOE han posat en valor aquest dimarts que la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, s'haja compromès en el si del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), amb treballar en un nou sistema de finançament, destacant que a partir de setembre s'iniciaran els treballs polítics.

Jordi Sevilla, nomenat nou president de Red Eléctrica

El consell d'administració de Red Eléctrica Corporación ha nomenat aquest dimarts nou president no executiu l'exministre valencià Jordi Sevilla, rellevant en el càrrec a José Folgado, va informar el grup. Des de novembre de 2016, Sevilla, exministre d'Administracions Públiques i que va ser també assessor en matèria econòmica del PSOE en l'equip econòmic de Pedro Sánchez fins a setembre d'eixe mateix any, ocupava la vicepresidència de la firma de comunicació i relacions públiques Llorente & Cuenca.

El PP demanarà l'execució provisional de la sentència del TSJCV sobre l'ús del valencià en l'administració

El Grup Parlamentari Popular ha anunciat que sol·licitarà l'execució provisional de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que declarava nuls diversos articles del projecte de Decret del Consell pel qual es regulaven els usos institucionals i administratius de les llengües oficials en l'Administració si s'admet a tràmit el recurs de cassació anunciat pel Consell.

Bonig acusa Oltra i Puig de "fer demagògia" amb la immigració i demana mesures de regulació davant "l'allau"

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha acusat aquest dimarts el president Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra, de ser "els primers a fer demagògia" amb la immigració i sobre aquest tema ha exigit "mesures polítiques" per a "regular aquests fluxos" perquè davant aquest "allau no es pot mirar cap a una altra part".

Fulgencio crida el diàleg davant la vaga del taxi i afirma que no s'ha denunciat cap agressió a conductors de VTC

El delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha fet una crida al diàleg per a solucionar el conflicte que ha desembocat en una vaga del sector del taxi. Preguntat per suposats intents d'agressió a conductors de vehicles de turisme amb conductor (VTC) ha assenyalat que no té constància que s'haja presentat cap denúncia --li l'ha comunicat el cap superior de Policia aquest matí-- i ha agraït els taxista el seu "comportament cívic".

El CPFF suspèn la votació dels objectius individuals de dèficit de les CCAA després del 'no' del Congrés

El Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) ha retirat del seu orde del dia l'aprovació dels objectius d'estabilitat pressupostària individuals de cada regió, després del rebuig del Congrés divendres passat a la senda d'estabilitat per al període 2019-2021 de l'Executiu de Pedro Sánchez i sostre de despesa de 2019.