El Bisbe de Castelló convida a resar "amb confiança" perquè ploga

Sequera
ASOCAICIÓN RIBEREÑIOS/EUROPA PRESS
Publicado 11/10/2017 18:50:11CET

CASTELLÓ, 11 Oct. (EUROPA PRESS) -

El Bisbe de la Diòcesi Sogorb-Castelló, Casimiro López Llorente, ha enviat una carta a sacerdots, religiosos, diaques i laics en la qual els convida a resar a Déu "amb confiança" pel do de la pluja "necessària en estos moments".

Així, el Bisbat ha remès esta missiva en un comunicat, en la qual s'indica que en moltes regions d'Espanya i també a la Comunitat Valenciana es pateix des de fa mesos una "greu sequera". "La falta de pluja afecta tothom, no solament als nostres camps i muntanyes, a les collites i pastures, sinó també a les fonts i embassaments i, en conseqüència, al consum humà i industrial", assenyala el Bisbe.

López Llorente destaca que els creients saben que l'aigua és un "regal de Déu". "Hem de ser responsables en el seu ús i saber compartir-la amb tots", afig el Bisbe, qui convida a tots a resar a Déu "amb confiança pel do de la pluja necessària en estos moments".

A més demana als sacerdots que incorporen una petició per la pluja en les pregàries de la Missa, especialment en les dels diumenges, així com en l'oració de Laudes i de Vespres; al que convida també a les comunitats religioses i a quants resen la Litúrgia de les Hores.

colaboracio