Canal 9 estrena hui Notícies 9 Comarques, un nou informatiu amb l'actualitat més pròxima

Actualizado 13/10/2008 16:10:00 CET

VALÈNCIA, 13 d'octubre (EUROPA PRESS)

Canal 9 estrenarà hui, dilluns, el nou informatiu Notícies 9 Comarques, que recollirà l'actualitat més pròxima dels pobles i comarques de la Comunitat Valenciana. Presentat i dirigit per Patricia Orts, Notícies 9 Comarques marca una fita en la televisió valenciana ja que és la primera vegada que es dedica un informatiu exclusivament a les notícies comarcals que es produïxen dia a dia a la Comunitat Valenciana.

De dilluns a divendres, a partir de les 14.00 hores, Notícies 9 Comarques "reforçarà l'aposta per la proximitat" de Televisió Valenciana ja que recull tota l'actualitat de pobles i ciutats, i presta especial atenció a la informació meteorològica, segons ha informat Radiotelevisió Valenciana (RTVV) en un comunicat.

A més, este informatiu té una novetat, la interacció amb els teleespectadors, que són "els verdaders protagonistes" de Notícies 9 Comarques, ja que disposen d'un correu electrònic on poden enviar les seues fotografies de pobles, ciutats o fenòmens meteorològics.

Este nou informatiu obrirà finestres a totes les comarques de la Comunitat Valenciana, ja que disposa d'una àmplia xarxa de corresponsals que recorren de nord a sud i d'est a oest la Comunitat Valenciana. Alhora, l'informatiu presentarà una especial atenció als sectors productius valencians, amb una cobertura especial de les notícies relacionades amb l'agricultura, la indústria tradicional o el comerç.

colaboracio