La CVMC aprova un conveni amb la Generalitat per col·laborar en cultura, política lingüística i esports

Publicado 21/9/2017 17:12:29CET

VALÈNCIA, 21 Sep. (EUROPA PRESS) -

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat este dijous el text del conveni que signarà amb la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport per col·laborar en matèria cultural, en política lingüística i en esports.

Segons ha informat la corporació en un comunicat, el conveni inclou, per exemple, la retransmissió, gravació i emissió de les activitats artístiques que tinguen especial valor documental o patrimonial, així com les manifestacions de la cultura popular valenciana o la compra de drets d'emissió per part de la CVMC de totes les produccions subvencionades des de l'Institut Valencià de Cultura.

Durant la reunió també s'ha informat de la situació de les contractacions de la selecció de documentals, ficció i animació realitzada en el seu moment per l'Alt Consell Consultiu, amb una inversió total compromesa de més de 12 milions d'euros.

Així mateix, el seu president, Enrique Soriano, ha recordat que la CVMC es va adherir des del primer moment al pacte valencià contra la violència masclista i el seu llibre d'estil presta especial atenció a este problema social.

colaboracio