Trump nega que hi haja pacte sobre els 'dreamers' i recalca que el mur "continuarà construint-se"

Publicado 14/9/2017 19:01:55CET

WASHINGTON, 14 Sep. (EUROPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha assegurat que no s'ha aconseguit cap pacte sobre els anomenats 'dreamers' en les últimes hores, al mateix temps que ha promès que el mur en la frontera amb Mèxic "continuarà construint-se".

"El MUR, que ja està en construcció baix la forma d'una nova renovació de les tanques i murs ja existents, continuarà construint-se", ha afirmat el president dels Estats Units, en un dels seus primers missatges del dijous al matí en el seu compte personal de Twitter.

Trump ha assegurat, a més, que en la nit del dimecres al dijous, no s'ha assolit cap acord sobre la situació dels anomenats 'Dreamers', després que diversos líders del Partit Democràtica assenyalaren que han aconseguit un pacte per a millorar la seua protecció.

"No es va aconseguir cap acord la passada nit sobre els 'dreamers'", ha assegurat el mandatari nord-americà, en un altre 'tuit'.

Trump ha reaccionat així hores després que la líder demòcrata en el Senat, Chuck Schumer, i la seua homòloga en la Cambra de Representants, Nancy Pelosi, hagen anunciat un acord amb el mandatari dels Estats Units per a ampliar les proteccions als 'dreamers' i concloure un paquet de seguretat fronterera que no inclou el mur en la frontera amb Mèxic.

"Hem acordat convertir en llei les proteccions del DACA i treballar en un paquet de seguretat fronterera, excloent el mur, que és acceptable per a les dos parts", han dit en un comunicat conjunt, segons informa el diari nord-americà 'The New York Times'.

colaboracio