David Ferrer i Fernando Verdasco
EUROPA PRESS
Actualizado: miércoles, 26 julio 2017 18:22

MADRID, 26 Jul. (EUROPA PRESS) -

El tennista espanyol David Ferrer s'ha classificat per a octaus de final en el torneig d'Hamburg, de categoria ATP 500, després de superar al georgiano Nikoloz Basilashvili, mentre que Fernando Verdasco ha sigut eliminat pel txec Jiri Vesely.

Tres dies després de coronar-se campió en Bastad, Ferrer tornava a la pista en el torneig alemany i una vegada més va demostrar la seua combativitat en batre en tres sets a Basilashvili (6-2, 3-6, 6-3) després de dos hores de trobada. L'alacantí, octau cap de sèrie, buscarà els quarts de final enfront de l'argentí Federico Delbonis.

Ferrer s'ha quedat com a únic representant espanyol a Hamburg després de la derrota de Verdasco, que va cedir en una exigent trobada davant Vesely (7-6(7), 6-7(0), 6-3). El madrileny va arribar a dominar l'últim set per 0-2, però es va afonar en els últims jocs i finalment va ser eliminat.